e
Banner

Etiketler: yeni atama



Ford Otosan’ın global markası Ford Trucks’ta üst düzey görev değişimi



Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı görevine Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörü olarak görev yapmakta olan Emrah Duman atandı. 




Hubtic Deniz Yolu Direktörü Deniz Şeşen oldu


Yayın: 16-05-2023

Lojistik sektöründe 15 yıla yakın ulusal ve uluslararası arenada tecrübesi olan Deniz Şeşen, Hubtic Deniz Yolu Direktörü olarak çalışmalarına başladı. 




DTD Genel Müdürlük Görevine Nükhet Işıkoğlu getirildi


Yayın: 11-09-2023
Kategori: Demiryolu

Demiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD) Genel Müdürlük görevine Nükhet Işıkoğlu getirildi. 2006 yılından beri DTD’de çalışma hayatını sürdüren Nükhet Işıkoğlu son on yıldır Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.




Borusan Lojistik’te iki üst düzey atama


Yayın: 18-09-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: borusan yeni atama

Borusan Lojistik, yönetim kadrosunu iki önemli atama ile güçlendirdi.  Ela Çok Oksal, Borusan Lojistik İnsan Kaynakları, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olurken; Emre Yavaşoğlu, Borusan Lojistik eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı)’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 




C.H. Robinson Türkiye’de bayrak Kerem Can’a emanet


Yayın: 13-03-2024

Şubat 2024 itibariyle C.H. Robinson'un Türkiye'deki yolculuğunda liderlik bayrağını Kerem Can devraldı. Can, iş dünyasına yön veren, karmaşık lojistik sorunları çözen bir lider olarak öne çıkıyor.




Renault Trucks’ta satış sonrasına yeni atama



Renault Trucks ekibine yeni katılan Mehmet Doğan, Renault Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak atandı. 




Renault Trucks’ta iki yeni atama


Yayın: 01-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks Bayi Ağı Ticari Direktörü̈ Özgür Fırat, şirketin rekabet gücünü ve müşteri memnuniyetini artırmak için geliştirilen yeni yapılanma ile tüm araç satışlarından sorumlu Ticari Direktör olarak atandı. Ayrıca şirkette Satış ve Servis Bölge Müdürü olarak görev yapan Cihan Kayan, Filo Müşterilerinden Sorumlu Ülke Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek.




UPS Türkiye’nin yeni ülke müdürü Tolga Biga oldu


Yayın: 03-04-2024
Kategori: Kargo

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Genel Müdürü Tolga Biga, oldu. Finans ve yönetim alanında deneyimli olan Biga, bölgenin iş geliştirme ve stratejilerini yönlendirecek.